Med HuBu kan du skabe nye verdener

En HUBU raket er perfekt når nye planeter skal udforskes

Det er ikke småting der bliver ønsket når ungerne først har set mulighederne med pap og HUBU'er - intet er for urealistisk! "KAN  VI IKKE BYGGE EN RUMRAKET?" råbte Erica og Otilia. Jo Jo - svarede jeg kækt. Efter et kort øjeblik fik jeg overblik over pap situationen - den så fornuftig ud og så gik vi i gang. Høje regulære stykker pap gjorde det nemt og hurtigt at få samlet en rimelig stor cylinder. Rakettens spids blev skåret til i trekanter så basis passede med bredden af raketkroppens sider. Trekanterne blev skruet sammen med hinanden og kroppen og spidsen blev lukket med en kegle og HUBU'er. Døren var af dobbelt pap (ellers kan de godt virke lidt ustabile) med en lås på, så den kunne holdes lukket. Der kom naturligvis styrefinner på og de havde en fantastisk tur til månen.
Der kommen muligvis også en månebase;-)

inspiration-hubu-raket

Hvis du drømmer om at blive borgmester skal du bruge et rådhus

Der er ikke noget bedre end når naboen kommer ind med to kæmpe stykker pap - 1m x 2m! Der må bare bygges noget ud af det. Vi havde ikke prøvet at lave et rådhus eller en kirke og det er nok blevet til en hybrid. Tårnet gik helt til loftet og fik både stort ur og et tårn vindue. Den miderste bygning fik ovnlys tag fra en plastic "pap"kasse fra arbejde.

Til at bygge rådhuset/kirken er der blevet brugt ca 65 HUBU'er, 2 store pap plader på 2x1 meter, 10 papkasse sider med mål på 77cmx52cm, 1 stor kraftig papkasse, 2 transparente plast sider til tag.

inspiration-hubu-raadhus

Hockybanen

Det eneste der er at gørenår man har to hockystave og en bold men ingen mål er naturligvis at bygge et mål ud af pap og HUBU'er. Og når man nu er i gang kan man jo lige så godt bygge en hel bane med bander - inde i stuen.
Der skal ikke meget til. Det er kun at sætte stykker af pap sammen efter hinanden med HUBU'er og med en afstivning på ydersiden med jævne mellemrum. Selve målet var heller ikke nogen stor udfordring selv om det var en af de første ting vi lavede og ikke havde ret meget pap.
Det var super sjovt og både far og ungerne havde det fedt! Men hvad gør man når ens kære kone begynder at se lidt træt ud i ansigtet....? Så flytter man det hele ud på teressen selvfølgelig!

inspiration-hubu-hockey

En borg til dyr kommer naturligvis til at hedde DYREBORG.

Hvilket barn har ikke ønsket sig en borg! Med tårne og spir som man kan kravle ind i og op i og som kan stå inde i stuen og være ens helt eget eventyr. Det var sådan noget jeg godt kunne have tænke mig da jeg var lille. Et slot hvor man kan lege ridder der kæmper mod de onde og "måske" kaster bolde efter brormand eller mor og far
Lige før jul fik jeg 20 kraftige papkasser med hjem fra arbejde og i løbet af en times tid havde vi fået en temmelig stor borg op at stå i stuen. Det er ganske imponerende at man med papkasser og HUBU'er kan udkonkurrerer tablets og fjernsyn ved ganske enkelt at være med i legen og vise børnene hvordan det kan gøres. Når underne begynder at bygge selv høre jeg tit de siger "Jeg har en ide!" og så er det vigtigste at høre ideen og forsøge at føre den ud i livet. På den måde fastholder man dem i den kreative måde at tænke på. Der vil ikke gå lang tid før man oplever at ungerne har glemt smartphonen for en stund. Så leger de PAPcraft i stedet for MINEcraft.

inspiration-hubu-borg

Byg en IGLO - det er nemt og hurtigt og hyggeligt

Igloen her var virkelig noget af det nemmeste og bedste vi har bygget hjemme. Måden at lave den på rammer lige ned i hvad det at være kreativ med HUBU og overskudspap handler om. Der var kun brug for et par flyttekasser som blev lavet til igloens væg hvorpå der blev skruet forskellige stykker af overskudspap som egentlig bare skulle smides ud. Hulen der kom ud af det var hyggelig og nem at flytte rundt på

inspiration-hubu-igloo

Inspiration fra Pinterest

Vi finder ofte spændende pap-kreationer på Pinterest. Mange af disse kunne være sjove og udfordrende at bygge med HUBU'er. Måske finder du dit næste HUBU-projekt her? Eller måske er det dit projekt vi linker til

Nye Produkter

[ess_grid alias="shops"]

hubu-shadow

HUBU
kreativt legetøj for alle

Det er ligegyldigt om man er barn eller voksen. Der skal altid være rum til at lege. Der skal være plads til åben og kreativ leg uden regler eller manual for hvordan legen skal foregå. Bare gå i gang - byg løs - se hvad der kommer ud af det du har der hjemme. Det er ikke sikkert det bliver helt som du havde forstillet dig - det bliver garanteret meget bedre!